Wijkgemeente Goede Herderkerk Apeldoorn

Welkom

De Goede Herder
Welkom

De website van de Goedeherderkerk wordt actueel gehouden door een webredactie. Deze bestaat uit:

• Bert Ouwens, webmaster, voor technische vragen en problemen met het functioneren van de website;
  • Gerrit Stegenga, webredacteur voor: pastoraat, vdw, oecumene, 25+groep, liturgie, lectoren en andere zaken betreffende de eredienst;
  • Jan Korevaar, webredacteur voor: financiën, Brno, happy hour, Cantorij, rommelmarkt, oud papier;
  • Ruud Spijker, is webredacteur voor: diaconaat, (zwo), jeugdwerk, catechese,rommelmarkt, kindernevendienst, oppas;
  • Jan van Hell, webredacteur voor de culturele commissie.

U kunt naar de webredacteur informatie sturen voor de website, waarna deze het ingezondene beoordeelt en het vervolgens op de website plaatst. De webredacteur heeft de bevoegdheid stukken te weigeren of in te korten, maar zal daarover altijd met de inzender overleggen.

Wanneer u dus vanuit een van de genoemde werkgroepen iets op de website geplaatst wil hebben, weet u wie uw aanspreekpunt is.

Liturgie en Zondagsbrief
De liturgie en de zondagsbrief voor 22 oktober 2017 kunt u hier ophalen. De oudere exemplaren van liturgieën kunt u vinden onder Documenten. Als u daar niet vindt wat u zoekt, e-mailt u dan naar onderstaand adres. Dan vinden we een oplossing.

Kopij voor de zondagsbrief inleveren uiterlijk  donderdag 19.00 op e-mail:

Kerkdiensten nu ook via internet te beluisteren
De diensten in de Goede Herderkerk zijn te beluisteren via Kerkomroep.nl.

Op de ipad of iphone kunt u gebruik maken van de gratis Kerkomroep app.

Ook voor Android gebruikers is er een gratis Kerkomroep app beschikbaar.

Verdieping in West
Het programma Verdieping in West 2017 - 2018 is beschikbaar. U kunt het downloaden bij "Documenten" onder "Links".

Gegevens predikant
 Mw. ds. C.P.A.E. (Annelies) Jans,
 Saffierstraat 34
 7314 HK  Apeldoorn
 tel. nr. 06 39 18 36 39
 Vrije dag: maandag en zaterdag

ANBI Gegevens
Hier vind u alle ANBI gegevens met betrekking tot de Goede Herderkerk.